Recycle and...make a nail polish!

miercuri, iunie 22, 2011

Ei am venit si eu o idee usor furata/inspirata de pe bloage straine. :O In opinia mea este absolut grozava din muuulte puncte de vedere. Despre ce Dumnezeului vorbesc?

Oje facute din farduri! :O Daca nu gasiti nuanta aceea pe care o cautati de nu stiu cand, sau daca aveti un fard fruumos care nu a mai vazut lumina de mult si trebuie aruncat, puteti apela la aceasta metoda.Tot ce trebuie sa faceti e sa luati o oja transparenta (sau colorata daca vreti sa-i modificati un pic culoarea) si un fard. Daca fardul nu este deja pulbere, scoateti-l din lacas cu o scobitoare sau ceva ascutit si faramati-l pana devine pulbere. Tot ce mai trebuie sa faceti este sa bagati pulberea in oja and shake really well.

Ca sa nu iasa cu cocoloase va sugerez sa puneti putin cate putin. In general, la o sticluta de 12ml ar merge cam 3 varfuri de fard (varf de pila de unghii - asta folosesc eu la zdrobit/mutat).

Rezistenta lacului obtinut va tine de calitatea ojei care o folositi ca baza, fardul nu afecteaza cu nimic, poate doar sa o ingroase.Veti obtine o culoare speciala, unica si facuta de voi! Pe langa ca e super distractiv si puteti baga mai multe culori sa vedeti ce iese, reciclati si fardurile care stau degeaba.

Va atasez o poza cu oja made by me langa una cumparata.

 Recunosc ca nu am ales cele mai bune oje din colectia mea, una fiind foarte sheer de la natura si ailalta fiind putin cam prea groasa deoarece devenisem pigment-happy (si am pus 3 kg). Oh well...

18 comments