Need a light? -4-

marți, iunie 21, 2011

Pastrati rosiile pentru salata, nu le aruncati in mine va rog :O Am facut sedinta obligatorie cu I-light sap trecuta miercuri insa am ramas fara baterii la camera, iar tata a fugit cu aparatu de incarcare al acumulatorilor. So it's dad's fault ca abia acum postez! xP

About the results. Parul a inceput sa creasca in smocuri...parca-s oaze in desert. In unele zone paru este subtirel (dar negru) iar in alte zone e la fel de viguros ca intodeauna. Nu prea inteleg de ce s-a intamplat asta, poate am fost mai insistenta in anumite zone decat in altele...Ceea ce e oarecum normal, deoarece zonele mai chele am observat ca sunt in raza de actiune a ochilor.

Sunt placut impresionata de evolutia trebusoarei, mai ales ca am facut doar 4 sedinte, deci au trecut vreo 8 sap? Clar vad o imbunatatire. In primu rand ca nu mai am asa multe fire de par incolacite pe sub piele, inainte zici ca eram teren minat. :O

Acu vestea proasta...nu mai pot continua tratamentul pe picioare deoarece a venit vara si vreau sa port rochii, pantaloni scurti. :( E un pain in the ass sa stau mereu cu lama in mana, plus ca nu am voie sa-mi expun picioarele la soare daca folosesc I-light. Sper ca ma intelegeti...cu siguranta voi continua tratamentul pe picioare mai la iarna, cand voi putea sa stau cu nadragii pe mine :)

Daaaar...exista un dar. Nu o sa las aparatul sa stranga praf ci il voi folosi la axile and that zone down there. Am facut deja o sedinta si doamne...am simtit ca am ajuns in iad si m-am intors. Nu ma asteptam sa ma friga asa de tare. Eram de-a dreptu fierbinte si curgeau apele pe mine...la modu negativ :O Sper sa ma obisnuiesc ca de lasat, nu ma las. Tare mi-ar placea sa renunt la epilarea zonelor acelea, mai ales ca o fac tot la 2-3 zile.

Now poza and I'm out! Zoomati pe riscul vostru :D Am descoperit cum sa fac poze muuult mai calitativa (si fara blit) deci poza este pliinnaa de detalii. Multe din punctele alea rosii nici nu se vad cu ochiu liber :O Purrfect!


PS: Va tin la curent cu evolutia noilor zone, don't worreh :O

3 comments