Need a light? -3-

miercuri, iunie 01, 2011

Iata ca am ajuns si la a 3-a sesiune de bombardament cu I-light. De data asta v-am pregatit o micuta surpriza, along with the usual foto. O sa vedeti mai jos despre ce este vorba. Daca nu stiti despre ce vb, cititi asta mai intai.

Au trecut in total 4 sap jumate si am facut 3 sedinte. Ceva rezultate? Ei bine...not really. :(

Firul de par e tot negru si fericit, ma dispretuieste si imi arata degetu din mijloc. xP Serios parca imi rade in fata! Dar sunt sigur ca va da rezultate dupa mai multe sedinte. Am atentat la viata unui fir mult prea nesimtit cu o penseta si nu am simtit absolut nimic cand am tras de el. Uimita am mai tras de vreo 2-3 si am observat ca desi le scot cu tot cu radacina, nu doare. That is weird dar cred ca are legatura cu I-light.

In rest nu am nimic de raportat. Dar va las doo fotografii si un...videeeeo!!! Yes! L-am filmat pe I-light in action. Va rog sa ignorati tot ce e in jur, concentrate! :O

3rd zap

3rd zap
Hmmm acum cand ma uit la poze piciorul pare mult mai alb. Parca erau mai multe fire negre sub piele in poza de inceput. Voi ce spuneti?

Poza de start

In alta ordine de idei, copilul clasic din mine incearca cu greu sa nu se uite la serialele de pe Disney channel...But it's so damn hard! xP Chiar au melodii catchy in unele din filme...si filmele la randul lor au scenarii bunicele, care dau lectii de viata ptr cei mici, gen "Don't give up, fight!". Sap asta am vazut Lemonade Mouth si zau ca am sarit in picioare sa dansez la vreo 2 melodii :O Si acum imi vine sa dansez!!!

14 comments