La moda...la balamuc

vineri, iunie 17, 2011

Rescriu acesta postare care fusese stearsa atunci la incidentul arhicunoscut cu blogger. Este vorba despre experienta extraordinar de proasta cu site-ul la-moda care ar trebui sincer sa fie inchis. Nu am mai vazut o asemenea nesimtire fata de un cumparator in viata mea. Dar sa va spun povestea mai pe larg.In sap Pastelui, miercuri, am comandat o rochie foarte frumoasa  de pe acest site. Pur si simplu ma indragostisem de ea si am ignorat totul, chiar si pretul destul de piperat (1 mil). Stiam ca nu va sosi prea curand, avand in vedere ca este Pastele dar coletul nu dadea semne sa apara nici la aproape 2 sap de la plasarea comenzii. Dupa 2 email-uri la 2 adrese diferite oferite pe site (una de la relatii cu clientii si una de la comenzi) m-am trezit cu coletul la posta. Nu am primit niciun raspuns la email-uri insa.

Pana aici totul si frumos. Am ridicat rochia si am constatat ca nu imi vine foarte bine din mai multe puncte de vedere. Rochia am primit-o vineri pe 6 Mai iar luni sau marti le-am trimis un mail in care le transmiteam ca doresc sa o returnez (scrie mare pe site-ul lor RETUR GRATUIT PRIN POSTA). Prima oara am decis sa imi aleg alt articol, nu sa cer banii, deoarece mi se parea destul de urat din partea mea. Ei bine dupa alte 2 mail-uri la care nu mi-au raspuns, nervii mei au ajuns la o limita si le-am cerut banii inapoi. In cele din urma am primit un mail, fix in ziua in care se scurgea timpul posibil ptr un return. Am dat fuga la posta si am pus pachetul

Alta mare greseala a mea. Pe site scrie ca banii se primesc in 15 zile, ei bine va zic ca nu au venit nici pana in ziua de azi, 11 iunie! Le-am trimis mail la inceputul sap trecute si mi-au spus ca pachetul abia a ajuns vineri pe 27 mai (deci i-a luat postei romane vreo 2 sap sa duca un colet din Bucuresti in Bucuresti = minciuna gogonata) si ca banii ii voi primi cel tarziu in acea sap. A trecut acea sap, a trecut si asta si eu presimt ca am ramas si fara rochie si fara bani. Trebuia naibii sa o vand sau sa o dau cadou decat sa ma bazez pe escrocii astia!

In orice caz, aveti MARE grija de la cine comandati de pe net. Nu ma voi lasa de sportul asta cu siguranta, dar voi cumpara de acum numai de pe site-uri cunoscute si cu recenzii bune.


Update: De cand am scris acest articol (11 iunie) am mai trimis mail-uri care de care mai siropoase. Mi-am primit banii ieri pe 15 iunie desi in mail-ul lor zicea ca "trebuia deja sa-i primesc de o sap". Nu zau! I-am trimis pe 10 catre mine. Oare trebuia sa-i primesc inainte sa-i trimita? Mda ma rog...

Nu am postat acest articol la data la care l-am scris ca sa nu le vina vreo idee de razbunare.

11 comments