And there we go again

duminică, iunie 12, 2011

More promises! :D Ei bine mi-am definitivat un orar ptr dupa Bac, ma gandesc sa introduc o categorie noua (you choose which one) si un...despartitor. Whaaat? Stati ca vedeti :O

Mai intai incepem cu orarul, de care sper sa ma tin in mare chiar si de acum. L-am facut astfel incat sa nu postez chiar in fiecare zi sa nu va plictisesc, dar totusi sa par si activa.

Luni
Inspired by - sa incepem saptamana inspirate


Marti
Nimic 


Miercurition
Handmade - chiar m-am documentat ceva in domeniu si am muulte firme cu produse superbe sa va arat
My Playlist - niste muzica pe la mijlocu sap ca sa ne fericeasca


Joi
Nada


Vineri
Worth checking - am cautat indelung si am gasit cateva site-uri sursa pliiiine de poze haioase, can't wait to show them to you!


Sambata
Did you know? - am notat cateva firme si cred ca sambata aviatoare chiar apare o postare de genul


Duminica
Quick idea sau Review - ptr ca nu am chiar atat de multe idei sau produse ptr review all the time...


Sa-mi spuneti daca va place :) Asa o sa puteti veni pe blog doar in zilele care va intereseaza :P Oh, trancanelile sunt free! Pot sa rasara any day.


Ok acum despre categoria noua. Cineva anuuume, o prietena draga, mi-a sugerat/cerut sa fac postarea in care spui ce ai facut in sap care a trecut. Deoarece am fost numai la scoala si cu cartile in brate, nu eram foarte interesanta, dar acu ca a venit vacanta, ar merge. Mie imi surade insa ideea unei alte categorii. Sa postez niste produse care imi plac, gen: haine, machiaj, perne, oje (*cough*jocuri*cough*). Ceva de genul I'm loving it! Ce spuneti?

Ce vroiam sa zic prin despartitor? Am nevoie de o bariera intre mine si voi ca tare mai sunteti sufocante! Too many fans!!! Neaaaah :O I lav y'all! Este vorba despre o chestie care sa delimiteze cumva postarile daca le fac 2 in 1, cum e Miercurea. Pana acum lasam un spatiu gol, dar nu imi mai place asa. Ajutati-ma sa aleg ceva din chestiile urmatoare.
Thank youu!


PS: Caut un template mai de vara, dar sunt atat de picky incat nu am gasit nimic momentan...bah...


PSS: Da Anca, bravo! Ai gasit un template aproape identic cu cel vechi...macar e totul mai aerisit si galbenul ala aduce aminte de soare. I am satisfied! :O Sa vad ce fac cu banneru.

PSS: Ei, opinions?10 comments