All around the...blogs

luni, iunie 13, 2011

Ha! Presupun ca ati observat o mica mare schimbare la fatzaul blogului. :O Am reusit sa schimb tema si banner-ul si imi place destul de mult, arata bini pe ecranul meu. Dar pana la urma voi sunteti cele care trebuie sa-mi spuna daca e bine sau nu...ca voi cititi :D Asa ca astept oua clocite, rosii stricate, sau cine stie, bomboane?

Se intampla multe in blogosfera pe langa schimbarea de hainute. Multe fete au fost in sesiune, altele (inclusiv moi) sunt in Bac...Dar giveaway-urile vin sa ne fericeasca pe toateee! Bloggerita or not. Cel care chiar mi-a atras atentia este cel organizat de Moony. So many goodies pe metru patrat oh em gee!!!


Cu ocazia asta, m-am decis sa fac si o noua categorie speciala ptr giveaways. Asta ca sa poata fi gasite mai usor printre trancaneli. O sa le bag atat pe ale mele, cat si pe ale celorlalte fete. Nice and clean! 

Si ca veni vorba de giveaways, sa stati cu ochii pe aici, s-ar putea petrece ceva soon enough :) Acuma fug sa trag un ochi pe boohoo ca am vazut cateva chestii :O Poate imi iau si un costum de baie sa ma motiveze sa slabesc...n-am mai fost la mare de ataaaatia ani! Poate serbez cu o tura pana acolo dupa Bac. 

Here's a llama!PS: vroiam sa-mi fac banner cu o llama dar nu am gasit ceva potrivit...mai caut :O

PSS: Ei? Arata bine bannerul cu llama? Sau il preferati pe asta?

10 comments