Need a light? -2-

miercuri, mai 18, 2011

Se pare ca nu m-am putut abtine si m-am "zapat" mai repede decat trebuia, adica cu vreo 3 zile inainte de a face 2 saptamani. No harm done tho :O

In aceste 2 sap nu am observat nici o diferenta. Parul e la fel de negru si viguros, insa pot spune este ca nu mai vad acele puncte incolacite pe sub piele care pareau ca niste bube negre. In rest, totu este exact asa cum ma asteptam si cum scrie in manual.

De data aceasta am folosit intensitatea 2 pentru partea de jos a picioarelor si nu am simtit absolut nimic. Aparatul insa s-a incins mai repede iar ventilatorul a fost mai puternic. Dupa ce mi-am facut ambele picioare (portiunea gambelor) luminile au inceput sa clipaceasca, se racea aparatu. Nu a durat mult si m-am mutat in sus.

Aici chiar nu am putut sa ma fac cu intensitatea 2. Saream ca arsa de fiecare data cand ma pisca :O Sunt foarte curajoasa, nu? Mi-am terminat treaba pe intensitatea 1, iar acum astept rezultate. Teoretic in sap 2 ar trebui sa vad mici miiici modificari.

Nu am o poza sa va arat deoarece...nu am ce sa va arat! :)) Puteti citi prima impresie aici, iar de cumparat, il puteti cumpara/castiga aici pe I-light.

Abia acum am observat ca de lene nu am pus watermark pe poze. Haios este ca inca imi este lene :O

4 comments