Annnd...

duminică, mai 22, 2011

Iar am absentat cam mult de pe blog. :( Saptamana asta am invatat de am rupt si am fost foarte stresata din cauza atestatului la engleza xP Cand l-am prezentat, mi-a tremurat vocea ca naiba, spre sfarsit simteam ca o sa-mi cada capu, asa de tare tremuram. Oh well, am luat 10 and i am happy! :mj

Acu eu si o colega/prietena avem un alt task...Tocmai cand ma gandeam ca ma voi odihni. :c Trebuie sa asamblam un video de 10 minute ptr ultimul clopotel. Asta sigur ma va mai tine stresata si concentrata 3 zile...Deeeci s-ar putea sa nu postez, sorreh! Va dau un cookie si ma iertati? :)

Well anyway, trebuie sa anuntam un castigator azi :O Nu au fost asa de multe inscrieri, dar nu-i nimic, mai multe sanse pentru participantele inscrise.

Au fost in total 87 de participante :) Am apasat de 3 ori pe butonul de random, pentru a fi totul fair (ideea am furat-o de la Jules).

Click ptr marire

Felicitari Paulaaa!!! Astept sa ma contactezi aici si sper sa te bucuri de premiu :)Acum vreau sa pun la My playlist o melodie care ma inveseleste instant si care o voi include in vid-ul ptr ultimul clopotel :O Sigur sigur o cunoasteti!


Vreau sa pun filmulete cu noi dansand si de pe la proiecte de repede inainte si sa pun aceasta melodie ca fundal :r Ce bataie o sa-mi iau de la colegi!!! :r

4 comments