Un site...

duminică, martie 27, 2011

Romanesc, dar cu servicii la fel de bune ca cele din strainatate!

Cred ca stiti dintr-o postare anterioara ca imi place mult sa fac shopping online. Evit inghesuiala, nesimtirea vanzatoarelor, muzica care-mi sparge timpanele si cel mai important, preturile exagerate. Radeti cat vreti, dar eu sunt zgarcita pana in adancu inimii, si chiar daca as avea bani nu as arunca cu ei in stanga si in dreapta.

Desi nu sunt brand-addicted trebuie sa recunosc ca daca intru la Bershka sau alte locatii de genu sigur siiiigur imi doresc macar 1 lucru. Dar de aproape fiecare data ies dezamagita cand vad ca un rahat de tricou costa 80 lei. Like wtf!!!

Ma rog, zagrcenia mea nu este subiect de discutie. Or the demon llama will eat your soul :v

*cough* Revenind ^^" Am cumparat de pe multe site-uri, majoritatea din afara dar si cateva romanesti. Niciunul (din Ro) nu m-a impresionat la fel de mult ca Kurtmann. Serviciile mi s-au parut impecabile, mai bune ca a altora straine.

Pachetul mi-a venit a doua zi, impachetat extraordinar de bine si cu DPD. Desi m-a costat 14 lei, am putut "trackui" traseul din Sibiu pana aici ceea ce este un mare plus. De cand am depus comanda am primit 2 mail-uri, unul confirmandu-mi comanda si altu anuntandu-ma ca si-a luat zborul, ambele erau scrise foarte profesionist. Layout-ul site-ului este la fel extraordinar de bine facut, frumos, simplu si precis.

Hainele pe care le au cu siguranta le putem gasi si prin MiniPrix (daca ai chef sa te iei la bataie cu alte fete) si fac parte din vechile colectii Bershka, Stradivarius. Preturile poate sunt un picut mai mari ca la MiniPrix, dar cu siguranta sunt mai mici ca la firma mama in sezon.

Un mare defect ar fi stocul mic de haine si selectia saraca. Eu mi-am luat o bluza care a doua zi nu mai era pe site in nicio varianta de culoare. Inseamna ca e vestit site-ul :O

I'll leave you to shopping!

9 comments