Nailed it

joi, martie 24, 2011

In ultimul timp, perioada care o petreceam cu mine si numai cu mine in baie s-a redus substantial. :( Daca inainte imi faceam unghiile la 2 zile, imi puneam masti la 3 si faceam baie luuungi in fiecare zi acum ma consider norocoasa daca am suficienta energie sa ma dau cu crema pe tot corpu. xP

Sa nu credeti insa ca sunt nespalata or something, perish the thought! O Am recurs la solutii care sa ma tina mai mult timp, non-time consuming. Oja deschisa la culoare fiind una din ele. Din bej-uri in roz-uri de la Golden Rose, am ajuns la Farmec.

Intodeauna am vrut sa incerc oja de la aceasta firma dar zau ca acele culori de mamaie sau cu sidef nu ma incantau deloc. Pana am dat peste nuanta 301, acest alb laptos absolut superb!

Rezista foarte mult pe unghii, pana la 5 zile. Bineinteles ca eu nu spal vase, nu fac treburi gospodaresti dar e destul de mult si pentru mine. Culoarea este superba si pare sa faca albul unghiilor si mai alb fara alte interventii. So it's perfect for a french! De uscat se usuca foarte repede, nu a trebui sa astept decat maxim 5 minute and i was good to go.

Dar cam aici se termina toate partile bune. Nu stiu daca este vorba numai despre aceasta oja in particular, dar este incrdibil de apoasa si nici in 3 straturi nu va fi niciodata opaca. Partea a 2-a nu ma deranjeaza, ptr ca oricum doream ceva natural, nu alb opac, dar este atat de apoasa incat nu am putut sa-mi fac nicio unghie uniforma. Lasa o gramada de dare care arata foarte foarte rau. Am incercat sa dreg situatia cu un top coat mai albicios si a mers, dar totusi.

Pretul nu este deloc mare, in jur de 6 lei daca nu ma insel. Probabil ca l-as mai lua dar l-as tine la "inghegat". Nu credeam ca o sa ma bucur vreodata ca se ingroasa o oja :O Oh s-au l-as amesteca cu o alta oja mai grosuta (gen Golden Rose). Yeah that's what i am going to do!

Well...a fost cam scurtut review-ul dar nu prea am asa de multe de spus la o oja :O Sau poate mi-am iesit din mana. Ahhh, tre sa-mi revin!!!

9 comments