Tag & Award

sâmbătă, noiembrie 13, 2010

    Award: Imi place sa-ti citesc blogul
Mi-a zis azi Koko. Iti multumesc enorm ptr acest award *hugs* si mie imi place sa iti citesc blogul! Mai ales OOTD-urile (sa precizez ca balesc de cel putin 3 ori la aceasi postare de fiecare data cand apare una noua?)! Modestia si talentul rar le mai intalnesti impreuna these days.

Here are my favorites (in nicio ordine specifica)
Jossette (pe care o urmearesc mai mult pe facebuk)
Alexa  Tag: My perfect imperfections


 Mi-a placut mult tag-ul acesta inca din momentul in care l-am vazut la DulceCandy, asa ca o sa-l fac si eu. Si taguiesc toaaate fetele care le-am scris mai sus.

Reguli:

1. Enumera 3 "defecte" fizice, imperfectiuni care te deranjeaza.
2. Numeste 3 calitati fizice, lucruri care-ti plac la tine.
3. Vorbeste despre ele, exact de ce te deranjeaza/iti plac, modul in care te fac sa te simti.
4. Spune un lucru care iti place si un lucru care-ti displace la persoana care te-a tag-uit.
5. Da tag-ul mai departe altor 5 persoane.


1. Doar 3 defecte? Hrmm...As alege in primul rand mainile EXTRAORDINAR de mici, cu degetele subtiri si scurte. Iubita-miu nu a reusit sa-mi gaseasca inca un inel sa mi se potriveasca perfect (Libelula mea draga insa da, mi-a daruit unele reglabile :O) si trebuie sa-mi tin unghiile cat mai lungi sa dea un aspect de lungime of course. Un alt defect ar fi pilozitatea excesiva care ma obliga sa am un asernal impresionat :v Ceara, 2 epilatoare, lame etc. But hei, poate unii barbati considera sexy asta? Un Neanderthal poate...Anyway, ultimul defect care l-as baga aici probabil ar fi cocoasa de pe nas. Nu ma deranjeaza asa tare, dar nu prea fac poze din profil :O

2. Ochii imi plac de mor! Culoarea mai ales, o combinatie de verde cu albastru si pete. Imi mai place si parul meu, atat de bogat si fluffy! Inainte recunosc ca nu-mi placea, vroiam sa stea drept si nu statea, ma enerva ca se zulufa si ciufulea...Dar am descoperit produse care il mai domolesc and i love it now! And last but not least, imi plac unghiile mele. Datorita lor mana mea pare putin mai lunga, plus ca sunt ATAT de solide incat pot sa gherui toata ziua fara sa se exfolieze/rupa etc. Wuf them to death.

3. *cough* Persoana mea este o persoana sociabila, sensibila si directa. Asta ar putea calca matele pe coada cateodata, and it makes me look like a bitch most of the time dar asta e! 

4. Eu ma revolt si taguiesc7!
Jossette (pe care o urmearesc mai mult pe facebuk)
Alexa


Cu ocazia aceasta as dori sa multumesc tuturor celor care mi-au dat follow! Am 111 followers, ceea ce pentru mine este un achivement. Stiu ca alte fete au mult mai mult but hei, macar o persoana sa citeasca cu placere ce lalai pe aici and i am happy. :O

4 comments