Makeup your mind face un anisor

miercuri, august 11, 2010

In curand Makeup your mind va invata sa mearga la olita si sa spuna "mama". Mama este cu siguranta foarte fericita ca a ajuns asa de departe copilasu aceasta fiind a 3-a tentativa de blog. Primele nu au rezistat prea mult (1 sap) deoarece simteam ca nu am nimic sa va spun si o sa o lalai ca o moara stricata. Totusi am avut alaturi persoane minunate ca Libelula (dragonfly accesories) si Gaby (manie.ro)ce m-au incurajat sa merg mai departe.

Am inceput blogul intr-o perioada in care toate fetele ce se ocupau cu machiala erau din USA, iar noi nu avem produsele care ei le au. :( Totusi si noi trebuie sa fim frumoase si aranjate, nu? Am decis sa incep un blog unde sa ne ajutam, eu sa va zic ce am mai incercat, voi sa imi spuneti parerea despre alte produse si asa mai departe. :h

Sa vedem ce o fi cand Makeup your mind va avea dintisorii de lapte :d

Am incercat sa fac ceva mai interesant pe blog, nu numai review review si iarasi review. Astfel au intervenit categoriile ca "Did you know?"  - prin care ne-am intors la inceputurile companiilor de cosmetice ca Max Factor sau L'oreal - "Video of the moment", "Handmade" si multe altele. 

Vreau sa va multumesc enorm pentru toate comentariile si vizitele pe care le-ati facut, imi umple inima de bucurie cand intru si vad "1 new comment" si cand ma uit la gadget-ul de la baza blogului. :e Anul acesta sunt in clasa a 12-a dar va promit ca voi incerca sa raman activa si vesela dar sa si absolv cu brio. Cu sustinerea voastra sigur voi reusi!

Gata, PA!
Neah glumeam! :P Nu va las eu asa nerasplatite.Am pus la cale un mic concurs, in parteneriat cu niste fete draguteee (chiar va sfatuiesc sa cumparati de la ele! eu am cumparat si nu regret).

Intrebarea mea pentru voi este "Ce produs ati inventa voi si nu exista pe piata?"

Scrieti raspunsul in comentarii alaturi de urarile de rigoare (muhahaha! :v). Nu este nevoie sa va scrieti email-ul deoarece voi anunta castigatoarea pe blog si voi posta adresa de email unde pot fi contactata ^^. La sfarsitul concursului va avea loc o tragere la sorti filmata pentru a elimina orice fel de banuiala. Voi pune toate numele voastre intr-un bol si pac! Stiu ca pot folosi random.org DAR am zis sa fie mai old-school. Totusi daca vor fi multi concurenti, voi folosi random.org.

Premiul este acest portfard dat de Simona. Inauntru aveti 2 surprize, una cumparata de mine si una din partea Oanei/Mariei.

Poza e nasoala, facuta cu telu >< Dar in realitate e cute!


Regulile:
1. Postati doar o singura data si sub un singur nume
2. Postati neaparat raspunsul ptr intrebarea mea, chiar daca o alta fata a avut aceeasi idee
3. Regula asta nu o pot verifica daaar va rog sa vizitati blogurile fetelor care m-au ajutat, si bineinteles pe al meu pentru a afla daca ati castigat :h Linkurile catre blogurile lor sunt in dreapta dar puteti apasa si pe numele din aceasta postare.


Concursul va tine pana pe 28 august. De ce 28 august? Cause i say so! :e Si ptr ca e ziua magica.


PS: Produsul nu trebuie sa fie neaprat cosmetic. Go crazy!

21 comments